Той самий благородний напій, який п’янить Лондон вже четверте століття. Цитруси додають його смаку лише краплину свіжості та гармонійності.
Для виготовлення цитрусового джину використовуємо лише натуральну цедру апельсина, грейпфрута та лимона. До них додаємо свіжий лемонграс і листя каффір-лайма.
У букеті зі спеціями ці інгредієнти дарують напою витончений аромат і оригінальний смак. Метод мацерації та холодної дистиляції пом’якшує джин, але не зазіхає на його насичений та благородний смак.
Класно поєднується у класичних коктейлях на основі джину – Мартіні, Негроні, Джин-тоніку. Особливі гурмани можуть смакувати у чистому вигляді з льодом.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 5℃
Метод виготовлення: холодна дистиляція та мацерація