Міцний алкоголь може бути м’яким, смачним та ароматним. Наприклад, виноградний бренді зі своєю свіжістю, приємною солодкавістю та французьким духом.
Виготовляємо GRAPE DISTILL методом холодної дистиляції, тому напій зберігає максимум аромату та свіжості винограду. Це унікальний метод для нашого ринку, який дозволяє створити продукт високого рівня якості.
Смак виноградного бренді витончений, збалансований, несподівано свіжий та легкий з відтінками зеленого банана. Посмак наповнюється знайомим мускатом і тонкою ваніллю. Класно поєднується з тоніком та шматочком лайма. Оригінально замінює перуанський Піско в коктейлі Pisco Sour.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 12℃
Метод виготовлення: холодна дистиляція